Уил Смит: "Лоши момчета 3" е най-добрият досега

ОFFNews 23 август 2016 в 17:07 17076 0

Мартин Лорънс и Уил Смит.

Скоро ще започнат снимките на "Лоши момчета 3" заедно с Мартин Лорънс и Уил Смит, като Смит обеща това да е най-добрата част, след като прочете сценария, предаде "Индепендънт".

"Освен ако не сте "Играта на играчките 3", обикновено третата част не е най-силната, но според мен ние ще направим точно това", коментира режисьорът Джо Карнахан, който ще замести Майкъл Бей.

Холивудска легенда е, че която и да е поредицата, третата част е най-слаба. Съществува и мнението, че ако оставиш една поредица да залежава с години и най-сетне се върнеш към нея със свеж поглед, се получават добри неща като "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Очевидно Карнахан се надява точно на това. Според него "Лоши момчета доживот" има най-добрият и интересен сценарий от всичко досега, нещо, което той повтаря доста.

"Филмът е пълен с доста забавни глупости, има и мистерия, но основната сюжетна линия е доста солидна и чудесна за днешния свят, за това къде се намират момчетата в момента и как са се променили с времето. Ще видим какво става с лошите момчета, когато спрат да са лоши", казва той.

Засега се знае, че Джери Брукхаймър ще е продуцент, а Лорънс и Смит ще са в главните роли, друго не е известно.

"Когато се завръщаш след 15 години, е по-добре да го направиш подобаващо. Пред нас стои предизвикателството да създадем нещо равностойно или дори по-добро от оригиналните ленти", допълва Карнахан.

Очаква се "Лоши момчета 3" да излезе по кината на 12 януари 2018 г.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови